Diensten die wij leveren.

Wij kunnen u helpen met vrijwel alles in huis, tuin en bedrijfsinstallaties.

Huisinstallaties

Behalve stopcontacten en lichtschakelaars installeren wij ook uw meterkast, telefoon, buitenverlichting, etc. Vanaf de eenvoudige installatie volgens de voorschriften tot en met de installaties voor levensloopbestendig wonen.

Verwarming.

Voor het verwarmen van ruimtes 
zijn er legio mogelijkheden:

  • - Radiatorenverwarming,
  • - Vloerverwarming,
  • - Wandverwarming,
  • - Convectorputten,
  • - Decor radiatoren,
  • - Luchtverwarming.

Sanitair.

Van design tot puur functioneel. Ook het moderniseren van uw badkamer/toilet kunt u aan ons overlaten.

Wij verzorgen het gehele proces vanaf het demonteren/afvoeren van de bestaande badkamer/toilet tot en met het plaatsen van het nieuwe sanitair, inclusief de aanleg van elektra en het aanbrengen van tegelwerk.

Vrijblijvend kunnen wij u adviseren in de keuze van het sanitair, de opstelling hiervan en het bepalen van het tegelwerk

 

Kantoorinstallaties

Als geen ander weten wij hoe belangrijk goede verlichting en stroomvoorziening is op de werkplek.

Elektrische vloerverwarming

Voor al die plaatsen in huis waar u extra warmte kunt gebruiken. Zowel in bestaande als in nieuwe situaties is elektrische vloerverwarming makkelijk te installeren. Vloerverwarming hoeft namelijk niet dikker dan 2 mm te zijn.

Vloerverwarming.

Het grote voordeel van vloerverwarming is de hoge mate van comfort door de gelijkmatige warmteverdeling. Dit heeft tot gevolg dat de ruimtetemperatuur gemiddeld 2 graden lager ingesteld kan worden, hetgeen leidt tot energiebesparing.
Naast dit energievoordeel is er ook sprake van geluidloosheid en er is geen stofopwelling door luchtverplaatsende systemen. Verder kan de ruimte optimaal gebruikt worden door het ontbreken van hinderlijke objecten als radiatoren.